30 жовтня, у Неділю 19-ту після П’ятидесятниці, архієпископ Білогородський Николай співслужив Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію за Божественною літургією в храмі на честь преподобних Антонія і Феодосія Печерських міста Василькова.

Його Блаженству також співслужили голова Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ митрополит Луганський і Алчевський Митрофан, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Месогійський і Лавреотікійський Миколай (Елладська Православна Церква), митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин, архієпископ Бучанський Пантелеімон, архієпископ Балтський і Ананьївський Олексій, архієпископ Макарівський Іларій, архієпископ Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон, архієпископ Городницький Олександр, архієпископ Роменський і Буринський Іосиф, єпископ Єдинецький і Бричанський Никодим (Православна Церква Молдови), єпископ Діонисій (Константинов), єпископ Ірпінський Климент, єпископ Бородянський Варсонофій, єпископ Фастівський Даміан, настоятель храму єпископ Васильківський Миколай, єпископ Золотоношський Іоанн, а також супроводжуючий митрополита Миколая архімандрит Костянтин (Сірігос) і духовенство Київської єпархії.

Перед початком богослужіння Предстоятель звершив освячення іконостасу.

Після закінчення богослужіння Блаженніший владика привітав з Днем народження благодійника парафії Андрія Засуху та нагородив його орденом святого блгв. кн. Ярослава Мудрого.

church.ua

БІЛЬШЕ ФОТО>>>

  • Благочинний храмів Білогородського округу Київської єпархії протоієрей Вячеслав Лазорик
  • тел. +38(097)-68-23-569
  • xram.com.ua@gmail.com
  • Богослужіння звершуються у Свято-Миколаївському храмі села Білогородка (Хутір Дальній яр, вул Лебедина 11)
  • від ст. м "Академмістечко" маршрут №796 "Київ-Боярка"
  • від ст. м "Виставковий центр" маршрут №374 "Київ-Білогородка"