29 вересня в Свято-Введенськый обителі відбулися урочистості з нагоди святкування на честь ікони Божої Матері «Призри на смирення».

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, Високопреосвященніший Павел, митрополит Вишгородський і Чорнобильський, очолив святкову Божественну літургію в Свято-Введенському храмі обителі.

Його Високопреосвященству співслужили архієпископ Білогородський Николай, єпископ Макарівський Іларій, єпископ Угольський Антоній, єпископ Бородянський Варсонофій, намісник обителі єпископ Фастівський Даміан, намісник монастиря на честь Казанської ікони Божої Матері архімандрит Євстратій (Кондаков), благочинний Вишневського округу протоієрей Василь Русинка, благочинний Володарського округу (Білоцерківська єпархія) протоієрей Микола Сичевський, скитоначальником обителі архімандрит Вассіан (Кучерук), настоятель Свято-Михайлівського храму с. Білогородка протоієрей В’ячеслав Лазорик, братія та гості обителі у священному сані.

Після Євангельського читання владика Павло звернувся до віруючих з архіпастирським словом.

Божественна літургія завершилася читанням канону Пресвятої Богородиці з співом молитвословия «Царице моя преблагая ...», після якого владика Павло привітав намісника, духовенство і мирян зі святом.

Потім відбувся хресний хід навколо обителі з шанованою іконою Божої Матері «Призри на смирення» в якому взяли участь сотні паломників.

Більще фото>>>

  • Благочинний храмів Білогородського округу Київської єпархії протоієрей Вячеслав Лазорик
  • тел. +38(097)-68-23-569
  • xram.com.ua@gmail.com
  • Богослужіння звершуються у Свято-Миколаївському храмі села Білогородка (Хутір Дальній яр, вул Лебедина 11)
  • від ст. м "Академмістечко" маршрут №796 "Київ-Боярка"
  • від ст. м "Виставковий центр" маршрут №374 "Київ-Білогородка"