×

3 травня, у Світлий вівторок театральна студія недільної школи нашого храму прийняла участь у Ювілейному Пасхальному фестивалі «Візерунки Великодня 2016» що відбувся в галереї «Соборна» - просвітницький центр (м. Київ, Залізничне шосе, 3).

Дітки показали виставу «Господь завжди з нами!», в якій намагалися донести до глядачів що навіть через дві тисячі років після Воскресіння Господь знаходиться завжди поруч, потрібно лише навчитися чути Його голос який кличе нас до спасіння і допомагає нам знайти шлях до Царства Небесного.

Художній керівник студії матушка Людмила Володимирівна Лазорик була відзначена грамотою, а дітки отримали солодкі подарунки.

Загалом цього року майже двісті маленьких акторів з 11 театральних гуртків, показали чудові вистави на сцені галереї “Соборна”. У конкурсній програмі взяли участь вихованці театральних гуртків та студій з м. Київ та Київської обл. в тому числі: с. Білогородка, с. Козин, м.Фастів, м.Вишневе, м.Вижгород.

“Театральні зустрічі” вразили талантом дітей, їх безпосередністю та щирістю. Вражає, що усі виступи учасників були сповнені християнських цінностей та гуманізму, у виступах колективів відчувалося нестримне бажання дітей до добра, миру та злагоди на нашій рідній землі та у всьому світі.

БІЛЬШЕ ФОТО>>>
soborna.church.ua

 

  • Благочинний храмів Білогородського округу Київської єпархії протоієрей Вячеслав Лазорик
  • тел. +38(097)-68-23-569
  • xram.com.ua@gmail.com
  • Богослужіння звершуються у Свято-Миколаївському храмі села Білогородка (Хутір Дальній яр, вул Лебедина 11)
  • від ст. м "Академмістечко" маршрут №796 "Київ-Боярка"
  • від ст. м "Виставковий центр" маршрут №374 "Київ-Білогородка"