×

29 вересня, у Свято-Введенскій обителі відбулися урочистості з нагоди святкувань на честь ікони Божої Матері «Призри на смирення».

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, Високопреосвященніший Николай, архієпископ Білогородський очолив святкову Божественну літургію у Свято-Введенському храмі обителі.

Його Високопреосвященству співслужили єпископ Антоній (Боровик), намісник обителі єпископ Фастівський Даміан, скитоначальником обителі архімандрит Вассіан (Кучерук), благочинний монастиря архімандрит Еразм (Правик),
настоятель Свято-Михайлівского храму с. Білогородка протоіерей Вячеслав Лазорик, братія та гості обителі у священному сані.

Після завершення святкового богослужіння відбувся Хресний хід, в якому взяли участь сотні паломників, після чого владика Николай звернувся до віруючих з архіпастирським словом.

Привітавши всіх зі святом ікони Божої Матері «Призри на смирення», архієпископ Николай підкреслив, що великою опорою, зміцненням духовних сил і віри є для нас Пресвята Богородиця, в молитві перед Її чудотворним образом багато хто знаходив і підбадьорення, і розраду, і надію. І нині всі ми сподіваючись на Божу Матір, гаряче молилися перед Її чудотворним образом, просячи допомоги і розради. І ніхто не піде від Неї
«тощ и неутешен».

  • Благочинний храмів Білогородського округу Київської єпархії протоієрей Вячеслав Лазорик
  • тел. +38(097)-68-23-569
  • xram.com.ua@gmail.com
  • Богослужіння звершуються у Свято-Миколаївському храмі села Білогородка (Хутір Дальній яр, вул Лебедина 11)
  • від ст. м "Академмістечко" маршрут №796 "Київ-Боярка"
  • від ст. м "Виставковий центр" маршрут №374 "Київ-Білогородка"